En suverän 20 års väska



Helt enkelt.

00.41

Hemma. Haft en superdag/eftermiddag/kväll/natt med vännerna! Film, spel och alldeles för mycket mat och godsaker har jag fått så det räcker och blir över! Heja lillördag. Nu blir det kudden för imorgon väntar ännu en föreläsning...

Tisdag i Malmö

Haft en liten dejt med Fia! Nu bär det snart av mot Stockholm igen...

Måndag i Malmö

Fick mig en hudvårdsbehandling i förmiddags, trevligt värre! Sedan fortsatte jag till Limhamn för Movietime med fina Josefine =)

xox

20 Vårar

Befinner mig nu hemma i Malmö och firar för fullt!

<3<3<3<3<3

Grattis till min älskling som fyller 22 år idag!

Breakfast in bed

Alldeles förträffligt kan jag tala om!
Inser att min skrivyta här har förvandlats till ett hälsoprotokoll, ska försöka med bättring på det området ;)






Ny härlig plånka i tanfärgad läder! Från Asos

Hängig

Trött kropp. Helvetisk huvudvärk. Nästäppa (fortfarande?!?!). Behöver jag säga att jag längtar efter att kunna gå tre steg utan att flåsa =P Friskt och fräscht ska det va'!! ...hoppas på det till helgen iallafall, då sticker vi till Maaaaalmö!!

Väder Vår

Jösses vilket pangväder det har varit idag! 10+ och solsken! Underbara vår =D Ser fram emot mer mer mer.

Godmorgon Tisdag!

Sitter och pluggar här, dessvärre trilskas näsan fortfarande =P See ya!

Födelsedagsveckan

Mirakulöst nog har halsontet försvunnit över natten! (Äntligen) Nu är det bara nästäppan kvar! Håll ut! Ser fram emot att få tillbaka lukt- och smaksinne. Att äta har inte varit som det ska den senaste veckan =P

Denna vecka är faktiskt inte bara ännu en vecka, för denna vecka blir min boyfriend 22, på fredag, och jag 20 (!!), på lördag! Men först måste jag få en tenta avklarad....blö

Farbror Doktorn..

..kunde inte hitta något större fel än en aningen svullen/rodnad hals! Så jag får fortsätta lida och prata som en bebis tills det går över tydligen.

xo

Mammas order

I över ett dygn har jag lidit av svår halsont, att svälja har varit ett helvete. Efter ett morron samtal med mamms (eller ja, jag viskade xD Att prata gör så ont in i...) blev jag beordrad att gå till farbror doktorn, hon gissade på Halsfluss. Så nu har jag fått en tid hos vårdcentralen med hjälp av pojkvännens röst. Räcker det inte med att ha haft en jäklig förkylning den senaste veckan...

Halloj

Njuter av en solig lördag här i hufvudstaden! Enda felet är att jag har så otroligt ont i halsen att jag knappt kan prata. Positivt är att nys-snörvel-snor-huvudvärk-perioden nästan är över!

Framsida



Baksida



Wanted


Fel sida

Att vakna upp ur en långdragen mardröm OCH känna det som att huvudet håller på att explodera (förkylningsbiverkning) är ingen hit. Är lagom låg för tillfället. Tydligen ska det snöa också, det blir bara bättre och bättre. "Höhö"

Återkommer när livet känns lite bättre.

Världens sämsta invalid

Befinner mig för tillfället under täcket i ett försök att vila-ta-det-lugnt. Kan erkänna att jag suger på det. Hate på att vara trött och sjuk.

Qingqi san

Bacillerna valde att göra tvärtemot min vilja. De kom fram till att min kropp var ett trevligt ställe att hänga på. Så nu sitter jag här snorförkyld och pluggar tecken.
xo

Prosit

Jäklar vad fint det känns att kunna SE marken man går på, istället för all snö då. OCH att kunna använda gympadojor. OCH att kunna använda vårjacka.
Annars har det inte hänt så mycket på fronten, haft en förmiddags föreläsning och pluggat lite. Känt mig allmänt hängig today också. Go away go away basilusk! Nu blir det snart lax ;)



Dagens tixù, även kallad T-shirt på svenska. Love the color. Love the buttons.


Pretty Woman

Behöver jag säga något mer.

Qíngqì ri

Kände mig riktigt krasslig i förmiddags men efter en lååång promenad och kycklingwraps känns det lite bättre. Hoppas på att lyckas undvika sjukdom! Tiden lär väl utvisa =P Nu blir det tentaplugg!

Leather jacket













Idag blev det en tripp till Drottningholmsslott med pojkarna! Läderjackan och conversen åkte på, nu är det våååår! Ps. Se förbi snön).

Hemma från en kväll

på Gärdet hos Elin. xoxo

Pleated


Mina första kragar






Fettisdagen













Firades med N, S, E, A, M och XJ. Godare bullar har sällan smakats!

Just another (mon)day

Har varit full rulle mest hela dagen...Snart dags för lådan för imorgon blir det ännu en tidig morgon. Fettisdagen är det ju också ;) Finfina planer har vi för det!

xo

Japp!

Idag fick snörskorna åka på! Våren here I come <3


Me and my boy

Idag tog vi spårvagnen till Djurgården för en solpromenad, trodde vi xD (molnen visade sig ganska snart). Lite hagel behagade t o m visa sig på åkturen tillbaka. Som tur var återvände solen ganska snabbt... Med mig hem fick jag också två löjligt pastellfärgade skjortor och två lack, rosa & orange (jag vet, vi kan väl kalla det min lackperiod =P).



Dagens ;)

The L word

Hallå var kom regnet ifrån?
Har haft en fin fredag med Elin! Det blev söder shopping idag (fann världens snyggaste jacka!), och jag traskade runt med en flätad bulle på huvudet^^



Färg

Vill jag ha i min garderob.

Svull Onsdag

Har haft en finfin dag med gänget! Efter en trevlig visit på Texas blev det en lååång prommis (bla på is ^^) till cafét Saturnus som erbjöd världens största kanelbullar. Gissa om vi har blivit proppade idag =P Strålande vårväder har det också varit!

Ha den äran finaste Elin!

Ska snart dra mig in mot stan för att fira just ovanstående. Lunch på Texas är det som gäller! Gah vad gott det ska bli..

Fem nya




Två år åtta månader

Vem blir inte glad av att komma hem till en vacker vårbukett som denna?



<3

VårMånad

Hej Mars Hej Vår !! <3

(Nej jag tänker inte alls på högarna med snö överallt)

RSS 2.0