Jag syr

Som en galning.

Nu är bara frågan, hur stickar man?

Guldkanalen levererar här nere i Malmö

Jag gillar verkligen blandningen av gammal urgrym musik. En låt från 80-talet är ju rena lyckopillret! Och reklamerna sedan! Riktigt redig grov skånska så att man verkligen känner sig hemma. Även nyheterna levererar, en mattant i Östhammar börjar dansa pole dance efter att ha fått klagomål på ugnspannkakan som serverades - märk väl att det inte framgick om uppträdandet förbättrade smaken =P

Jag kommer definitivt lyssna på 102,6 igen.

Saker du inte bör göra #1

Sätta dig med en china box i Slottsparken nära vattnet.

Orsak? Du kommer högst sannolikt bli hotad av gäss och ankor.

Packar

Jag blir alltid lika förvirrad och kluven =P

Malmö ikväll!!

Perfect Sunday

Idag slängde vi på oss gympadojjorna och begav oss till stan för en långpromenad i finaste höstvädret. Och lång blev den! Då är det ju inte helt fel att avsluta vid Texas Burger Company heller ;) hehe






Handmade






Kreativiteten flödar. Just nu är jag helt uppe i att sy små doftpåsar i söta tyger och fina spetsar. Fyller dem gör jag med torkad lavendel och torkade rosor.

Tillfällig följeslagare



Det pratas hett om den i filmvärlden nu, jag bestämde mig för att läsa boken först. Hittills har jag inget att klaga på!

Mors ros


Au revoir

Har haft en alldeles underbar helg med mammi och lika underbart väder fick vi! Det blev bland annat ett besök i Livrustkammaren där vi strosade runt och kollade in utställningen "Kunglig vintage". Helt klart att rekommendera!

Saknar dig <3





Välkommen till Stockholm!

Om ett par timmar landar världens bästa mamma i Stockholm, gissa om jag längtar!

Torsdags filmer

The other woman - annorlunda och bra
The one and only - härlig och finfin

Båda väldigt sevärda!

The hair



+

- Torkar tusen gånger snabbare
- Mycket lättare att kamma
- Jag kan slänga väskan över axeln utan att håret fastnar under remmen
- Han kan lägga armen om mig utan att han drar mig i håret =P


-

- Hästsvansen känns patetiskt liten i jämförelse
- Svårare att göra frisyrer
- Får håret i fejan =P

Tant Annelie

Ja det bor nog allt en liten tant i mig! Flertalet gånger har små tanter berömt både mina boots och sandaler och flertalet gånger har "tanten" och jag haffat samma koftor. Men jag gillar tanten, tanten är cool, tanten får stanna!

Kattvakt

Under helgen flyttade vi till Kungsholmen för att agera kattvakter! I lördags gick jag också till en frisör här i Stockholm, för första gången(!). Jag har varit ganska barnslig och envisats med att klippa mig hemma i Malmö när jag varit där =P Men nu tog jag alltså steget, och ni tror inte att det blev en skåning som klippte mig ändå haha. Jätteduktig var hon iallafall! Jag gick därifrån med minst 20 cm kortare hår, ett jäkla läskigt steg efter att ha haft långt hår så länge jag kan minnas...jag var ganska nervös...höhö.

Igår blev det en rejäl promenad på Norrmalm, en väldigt kylig sådan också. Framåt kvällen sen mötte vi upp Peter och åkte till söder för middag och lite söndags Stand Up!



Rufs och kalufs

chop chop.....

Dubbelt upp

Regnig promenix runt Lötsjön med N och P. Pizza. Utökat sällskap i form av U. Vällingby city shopping. Köttbullar, potatis, sås. Mums. Hitta Nemo. Söt! Godnatt?

En doft av...

Jadå! Jag har bakat massor med kanel och mandelmassebullar! Kom och smaka ;)

Hej höstrusk

Måste säga att jag gillar det.
Då och då.

Nu

Grey's Anatomy!

LYCKA.

På duken

Jane Eyre - inte som boken, men fin nog ändå. Jag och en sådär femton tanter njöt i fulla drag på Sturebiografen.

Jag ser löv. löv. löv.







Det kan inte bli mer vackert än så här. Lövligt.

La lettre

Brev är trevligt, roligt, mysigt, spännande och sött att få. Skrivet i skrivstil får det gärna också vara, så att man får kämpa lite ;)


<3


<3 Tre år och tre månader <3

RSS 2.0