2009

2009 12 31

Årets sista dag och slutet på 00-talet. Morgonen till ära har jag bakat två choklad desserter till ikväll, vilka jag hoppas ska smaka. Nu ska jag snart dra ut pojken i kylan för en foto-prix!
Puss

Akta bajset

2009 12 30

Det är ju allmänt känt att fåglarna i Malmös parker skiter mycket, men det är inte desto trevligare för det! Idag har jag och pojkvännen strosat runt i stan och trängts med en del danskar och lite hobby snobbar. En trevlig överraskning väntade när vi kom hem - julklappar från England! Bland annat fick jag en film, filmfantast som jag har blivit, Looking for Eric....Perfekt att mysa framför på fredag efter nattens rumlande.

Myrstack

(2009 12 28)

Beskrivning av Malmö under mellandagsrean. Självklart var jag inte mycket bättre själv, människan måste vara skapt för att reagera på röda prislappar. Hursomhelst gjorde jag en del snygga fynd^^ ..och motionen i provrummen kan ju passa bra så här efter jul ;)

2009 12 29

Nu ska jag käka mackamyms och sen hoppa i bilen för att köra till Sturup och hämta Nicke =)
Puss på er!

Dimanche

2009 12 27

Söndag som känns som måndag.
Nyss hemkommen från min söta Schuss! Ganska stolt över mig själv för att jag lyckades hitta dit själv i labyrinten av gator. Fast jag börjar få kläm på Limhamn nu^^
Idag samlades vi hela gruppen, jag Anna och Josse, för att jobba på projektet. Lyckades ganska fint tycker jag, med undantag av lite lamborghini dregel! Jag blir bara mer och mer förälskad i limhamnshus!..kanske the place to live senare i livet?
Puss på er!

Wake me up inside

2009 12 25

Vad gör man när man är klarvaken strax innan sex och sova inte är ett alternativ? Lyckan är en sällsam fågel valde jag att plocka fram, ännu en Gavalda bok.

Sen bakade jag självklart scones..

God Jul Mina Underbara!

2009 12 24

Julafton är här, men när jag låg i sängen tyckte jag det kändes som det var mitt i sommaren. Det får vi råda bot på! Dessutom drömde jag väldigt skumt inatt, men var inte oroliga Lina, Fia och Mattias det kan inte vara möjligt, och så mycket blommigt tyg finns inte mami.

PUSS PÅ ER! <3

Bakakaka

Citronkaka Banankaka Chokladmuffins med smörkräm. Ska det vara så ska det vara.

Posten.

2009 12 23

Nu är det slutjobbat för detta år iallafall! Ska bli skönt att få tillbaka mina sovmorgnar^^...men allt kommer man sakna stället och dess stil litegrand.

18!

Jättegrattis till dig Linis! <3


Doften av brunkål

Brunkål. Brunkål har gått från ett stort no-no till favoriten på julbordet hos mig. Makalöst. Förr var alltid brunkål och lök av alla slag avskyvärt i mina ögon. Jag brukade mycket nogrannt peta bort alla bevis, vilket tog sin lilla tid. De senaste åren har jag dock börjat äta bådadera. Nu skulle jag inte vilja vara utan det. Ja, jag inser att jag har ägnat ett helt inlägg åt brunkål. PUSS!

Åskmoln

2009 12 22

..känner mig lite så.

Tap on my window knock on my door






Lucy in the sky with diamonds

2009 12 20

Godmorgon alla söta. Att ta sovmorgon i helgen blev som jag trodde xD. Alltså ingen. Både idag och igår vaknade jag mellan fem och sex. That's life. Det snöar fortfarande! Helt otroligt hur vitt och fint det är.

Igår var jag hos min gammelmoster, hysteriskt roligt. Det blev tal om allt från religiösa sånger, AA batteri till Vikingarna. Det var underhållande...Dessutom såg jag en skum film med min bror, som jag fortfarande funderar lite över - The Dreamers. Har inte riktigt bestämt mig angående den..Jag fick också rotat fram en ursnygg stor randig silkig blus som min mamma hade första gången hon träffade min pappa. Lovely. Precis min smak för tillfället.

Nu ska jag nog äta lite mackamyms, så får vi se vart timmarna för mig.





Yrväder

2009 12 18

Äntligen jobbat klart för denna veckan! I helgen ska jag försöka sova ut riktigt, men det skulle inte förvåna mig om jag vaknar 04.00 av mig själv bara för det! Påvägen hem gjorde jag försök till sladd, bror tyckte att jag skulle gå händelserna i förväg och vara beredd om det skulle hända. Nu funderar jag på om jag ska göra pepparkakor eller sova en timme...knivigt.

Dagens roligaste igår på posten: "Krydda din macka med krasse" "behandlad klump" "klump"...ja, man måste antagligen varit där hihi.

Jullov

2009 12 17

Dagen började tidigt med jobb som vanligt, vilket lyckligtvis gick smidigt. Sen fick jag prova på att köra i snö och halt väglag för första gången på riktigt! Lite läskigt, men annars inget märkvärdigt. Klockan 10.30 var jag på plats i St Andreas kyrkan för julavslutning. Jag Fia och Josse satt och mumsade på lussebullar när rektorn babblade på om magi och jul medan han gestikulerade enormt. Efter mycket om och men samlades vi en hög hemma hos Karin sen för att mysa och spela julklappsspelet, trevligt värre!


Powernap

Helt väck. Ganska bra beskrivande ord just nu.

Neige

2009 12 16

Halsen dödar mig.

Idag har jag städmani, som vanligt. Men det är okej, ganska mysigt att springa runt när snön yr utanför fönstret faktiskt. Kan knappast få en bättre utsikt för tillfället! Idag har jag fått på skallen att jag ska baka mandelmusslor, ett ganska stort projekt. Vi får väl se hur det går...


Jobbet går utmärkt, med tanke på vilka arbetstider jag har. Men lite omväxling i vardagen förnöjer alltid! Postgubbar som åker runt på sparkcykel-liknande saker och pratar skånska är nog något av det roligaste som finns. Jag somnar inte i alla fall^^

GröntÄrSkönt

Fröken har klätt julgran!

15

2009 12 15

Ännu en dag (eller snarare morgon) på jobbet avklarat! Klockan är 08.28 och jag funderar på om det är lönt att sova en stund innan jag åker till skolan..
Puss på er.

I used to look the other way



Är en andra chans alltid bra?

Juljobb

2009 12 14

Det fina med att jobba 04.30-08.18 är att dagen knappt hunnit börja när man slutat. Nu ska jag käka mackamyms.

Lördags filmen

I am Sam

Hade nästan glömt hur underbar den filmen är.

Blanc

Jag ser det snöa. 

Lucia

2009 12 13

Vad kan jag säga, tiden flyger. Och nej, jag sitter inte här i vit klänning med ljus i håret.

Imorgon börjar jag jobba, det ska bli ytterst intressant. Men som Scarlett O'Hara hade sagt, jag tänker på det imorgon. Idag ska jag försöka få lite religion (närmare bestämt dryga 100 sidor) att komma överens med mig.

InBlack

Spets och markerade axlar, kan året få ett snyggare avslut?!




Samedi

2009 12 12

Pigg och löjligt glad!

Dagens roligaste

2009 12 11

Jag sitter i bilen på coops parkering och väntar på mammi (det är ganska mörkt ute) när jag plötsligt får syn på en tant. Hon står vid en soptunna snett emot mig, en sån där med ett ganska litet hål att kasta soporna i. Bredvid sig har hon en sorts kärra full med små soppåsar. Påsarna försöker hon klämma ner i soptunnan, dock uppstår lite problem i och med att påsarna är runda och hålen små. Så vad gör hon? ..Jo, hon slänger påsarna på marken och stampar på dem för att platta till dem, och inte nog med det, sen trycker hon in dem med hjälp av sin käpp! Haha otroligt rolig syn! Dock kan ju en berättelse aldrig toppa live, men detta var bara för galet. Med tanke på hur liten hon var förstår jag inte var hon fick krafterna ifrån. Och..min fråga var ju sen, varför gick hon dit för att slänga en massa soppåsar...??

Hela livet är ett disco.

2009 12 10

21 dagar kvar av '09.
Idag tycks jag ha drabbats av diverse åkommor. Hursomhelst tänker jag vara glad ändå..så gott det går. Och om det inte går, så har jag alltid Mammas pojkar. Inget får mig att garva lika mycket som det programmet. Helt makalöst absurt roligt! Love it.






Tisdags filmen

Good Will Hunting

En favorit, otroligt bra.


UppOchNer

2009 12 08

Har just varit på posten och hämtat ut mitt körkort. Lyckokänsla.

Toys"r"us

Helt galet säger jag bara. Affären var fullproppad med små och stora människor som sprang runt som galningar. Hysteriskt. Blickarna var läskigt tomma och en besatthet av att hitta så många monsterprylar som möjligt styrde dem. Jag blev nästan lite rädd.


Divine


Godmorgon..

2009 12 06

Min morgon började jag med Bumbibjörnarna! Det var ett bra tag sen sist, älskade att titta på det när jag var liten. Idag kommer det väl bli ännu en matte D (döö) dag, som fina Karin uttrycker det! Vi får se, vädert gör ingen glad hursomhelst...Pyss.




Kvällens film

2009 12 05

Flickan som lekte med elden.

Vendredi

2009 12 04

Som ett asplöv. Sjukt kallt eller så saknar jag jäkligt mycket underhudsfett! Klockan 08.10 var jag på plats på skolan för att skriva prov, miljökunskap. Därefter var det meningen att vi skulle ha matte, lägligt nog var Olof sjuk såhär inför nationella. Syper verkligen. Istället hamnade jag i samma rum som Johan Charlotte och Louise, det var intressant. Sista lektionen var då franska och vi hade filmmys! Pour Elle hette filmen, me like.

Nu ska jag snart ut och köra, för att jag kan hihi =D Dock känns det läskigt att köra själv för första gången!!

Torsdag

2009 12 03

Fröken har rott hem sitt körkort. Fan vad det känns bra.

Bubbel och rosor!

Frost

2009 12 02

Vintervädret är inte sent med att visa sig! Frost och knappa plusgrader skvallrar om det. Att vakna upp se trädgården vit och mysigt första gången för säsongen är aldrig fel! Men det får gärna hålla sig slaskfritt och lagom bitande kallt.

Idag har jag dessvärre drabbats av en spännande huvudvärk, än dock är jag dömd att plugga hela dagen.
Pyss

Someone like you

2009 12 01

17 månader <3


Ikväll ska jag se årets julkalender. 


RSS 2.0