Birthday girl

Också har man hunnit fylla 21 år då! Födelsedagen till ära har det blivit både tentaskrivning, prinsesstårta, paketöppning, fotoutflykt och indiskt! Helt i min smak =)

Birthday boy

Idag säger jag ett STORT GRATTIS till min Nicke! <3

Vintervår

Igår morse möttes jag av kyla och snö, detsamma även idag. Var tog du vägen vår? För övrigt är jag heldöd efter en heldagsutbildning igår och praktik på Stadsbiblioteket hela dagen idag.

helgunderhållning

Igår satt jag med näsan i franskboken större delen av dagen, varav en och en halv timme (!) gick åt till att gå igenom tjugotvå olika verb gånger sex olika tempus. Underbart. Även idag har det blivit lite av samma vara, tentatider it is!

Igår var ingen vanlig dag för det var Lottas födelsedag hurra hurra hurra!

Nä, inte riktigt... Däremot skrev jag under ett jobb avtal! Säg hej till fröken bibliotekarie ;)

Lugg lugg lugg

Alla verkar tala om lugg! Själv har jag funderat på det i ett par månader nu, men än har jag inte gjort slag i saken. Hm....

En Malmö Aviation frukost senare...

..och vipps så var jag i Stockholm igen! Än så länge har jag hunnit med en afrodance lektion och en liten fotopromenad. I <3 vår.

stumfilm

The Artist - riktigt bra!

Skåneland

Igår landade jag åter i skåneland, jösses vad skönt att höra lite redig skånska igen! ;)

Lördagen i bilder





Vi drog med Peter till Ulriksdals slottsträdgård för en solig promenad. En hel hög med gungor fanns det, självklart var vi tvungna att svinga lite ;) Efter det käkade vi en hejdundrande indisk middag!

1a mars

Idag fick jag till en fika med papps som var på besök i huvudstaden, pluggade franska med Alma och blev inbjuden till två jobbintervjuer (Jippi!).

Hej Mars

Hej Vår!

RSS 2.0