Business and pleasure

2010 02 28

Sista februari. Dagen började med strålande solsken! Självklart tog jag idag tillfället i akt att smygstarta med vårjacka/kavaj, och vet ni det bästa? Jag frös inte! =) Idag har jag träffat tjejerna på biblioteket igen, vi har blivit riktiga stammisar nu ju...eget bord och allt^^ Efter några timmar av flit var det Annas tur att agera modell, riktigt roligt blev det. Sen begav vi oss in mot stan för lite förtäring och shopping!

Imorgon är det VÅR VÅR VÅR!



Vem är det som gömmer sig?




A'int no sunshine when she's gone

2010 02 27

Idag har jag traskat runt på mobilia (världens tråkigaste ställe?). Men jag får skylla det på mamma, var ju tvungen att roa mig med något medan jag väntade på att hon skulle bli klar hos frisören..Sen stack vi till min världens sötaste mormor! Väl där agerade jag fotograf, måste säga att mormor visade sig vara en väldigt bra modell.

Today's buy


The sweater..



Tänk marinblått!

I shot the sheriff

Väl hemma igen! Blev förföljd en bit av en skum man när jag hoppat av bussen, han tyckte att jag lyste upp som en sol sade han...Dock märkte jag ju att allt inte stod rätt till i huvudet, men det känns ändå alltid lite läskigt. Han gav upp efter en stund iallafall, skönt! Dagen har gått otroligt fort tycker jag, men en bra dag ändå =) Mestadels av dagen satt vi tjejer på biblioteket och jobbade, alltid mysigt. Sen blev det en minirunda på stan innan hemfärden. Köpte en snygg marinblå/vit randig tröja med knappar på axlarna och en hel hög mjukis bh:ar från Weekday (kosta ju bara 10 spänn stycket! Det kallar jag rea).

Puss på er <3

Dagens klassiker

En påse nöt mix - på innehållsförteckningen: kan innehålla spår av nötter.
Hm??


At the library

...sitter och väntar på mina två söta sena vänner.

Live or let die

2010 02 26

Också återstod endast en månad som färsk artonåring.

A la maison

2010 02 25

Hemma igen. Flyget blev lite sent igår, startade 20.30 istället för 19.15. Men det var okej ändå, tiden gick relativt snabbt. Det vara bara inflygningen över Malmö som var lite jobbig, skumpig. (Gårdagens kändisar på Bromma -Snubben i Talang 2009 juryn (och nej, jag syftar inte på Bert!) och Svensson Svensson pappan!).
Idag däremot ska jag ta mig in till stan och biblioteket för att träffa tjejerna för projektarbete! Just nu känner jag mig bara så trött och seg, hoppas det försvinner snart!!

I miss you <3

Stockholm in my <3

2010 02 24

Dagar som denna gör livet värt att leva.























Mätt i magen

...nyss hemkommen från en mysig restaurang. Jag kan säga att magen är nöjd.

En vaken dröm

2010 02 23

Hej alla underbara. Jag har haft en superhärlig dag här i Stockholm. I förmiddags latade jag mig med bio, Bright Star blev det idag. Ännu en bra film, men inte mer. Jag börjar sakna wow-faktorn nu! Men förtrösta icke, snart så! Ser ut att komma en del godbitar i vår. Efter filmen gick jag och dreglade lite inne på Urban Outfitters...love that place. En snyggis tröja följde med mig därifrån^^ Dessutom har det ju varit nästan behagligt ute, bara runt åtta minus ju! (haha). 

Grattis Noooour! Du är grym <3

Första och sista gången

Aldrig mer sprejgrädde.

An Education

2010 02 22

Idag har jag roat mig med att strosa runt på stan i vår extrema kyla (sexton minus närmare bestämt!). Men trevligt har jag haft det ändå för solen sken fint. Ännu ett löjligt billigt linne fick följa med hem, från Monki denna gång. Dessutom har jag provat på enmannnabio^^ Det var spännande.... Jag och ett tiotal pensionerade damer ägnade eftermiddagen åt An Education på biograf Grand! Det var faktiskt inte tokigt alls. Men filmen däremot blev jag aningen besviken på, jag hade förväntat mig mer. Enmannabio kommer jag definitivt göra om hur som helst! ^^ Kanske redan imorgon till och med. Pojken jobbar ändå och film får jag aldrig nog av. Perfekta nöjet efter shoppingturen. 

I <3 Sthlm

Grattis Mich! <3

Att springa genom stan i det nattbelysta mörkret

Kvällens biofilm: Farsan, Underbart härlig!
Dagens fynd: två linnen från Weekday!

Från Honom


Söndagsäventyr

2010 02 21

Snö snö snö. Det har snöat konstant sen jag kom hit! Igår var vi modiga nog att ta oss ut, men det var inte mysigt kan jag tala om. Ansiktet förfrös i princip haha. Hursomhelst gjorde jag bokfynd på Åhlens^^ Alltid trevligt. Idag ska jag släpa ner Nicke till Stureplan, tydligen ska där står en enorm rosa elefant! Sedan ska han släpa med mig på lägenhetsvisning, alltid spännande! 

Senaste filmerna: Bonneville - Mysig drama/komedi man bara njuter av och
I am David - Helt okej drama, men saknar ett stort DET!

Hufvudstaden

2010 02 20

Att vakna upp i hufvudstaden. Det gillar vi!
Igår när jag kom av flyget stod Niklas med en stor ros i handen. Sötapan! För en gång skull lämnade han över buketten i egen hög person, istället för med blomsterbud. (Ska man kalla det en nackdel eller fördel med långdistans?..För det är ju ganska mysigt när det ringer på dörren helt oväntat och man får blommor i handen..). Hursomhelst, jag drömde om vår när jag skulle komma hit...(önsketänkande) dock insåg jag ganska snabbt att det är lika mycket vinter här som hemma, om inte mer. Just nu står termometern på tio minus. Mysigt. Otroligt mysigt. Menmen! Det ska inte hindra oss från att ha det supermysigt!
Puss på er!

(Och Fia, kör inte ihjäl dig i backen! och glöm inte bildbevis ;)). 


I väntans tider

Känns som jag inte gjort något annat än att vänta idag. Väskan är väl i stort sätt packad, men ack vad jag hatar att packa. Det slutar oftast i kaos...Men nu ligger iallfall det flesta favoriterna nerslängda. Hoppas bara att snön inte blir ett hinder för flygningen! Stockholm here I come! (???). (Självklart ska det vara typ tio minus där uppe i helgen! haha).
Puss på er <3

I änglarnas spår

2010 02 19

GRATTIS på artonårsdagen min fina Nour! <33 Du betyder.



Snön bestämde sig visst för att den inte fått uppmärksamhet nog, därav var den tvungen att lägga på ytterligare ett par centimeter på den redan befintliga hala, isiga, snöiga Malmömarken. Grrr.

Guardian angel

2010 02 18

Trött, slut, borta. Jag känner mig extremt tom på energi för tillfället. Men skönt är det iallafall att proven är över för denna vecka! En skoldag till och sen lov en vecka, välbehövligt känner jag. 

Imorgon sticker jag till Stockholm för att träffa pojken, ska bli underbart! Hoppas bara på att vädert är lite snällare än sist. Sjutton minus kan gräva ner sig.

Fet-onsdagen

Det blev ingen semla igår, men idag är jag inte sämre^^

Som har något extra

Idag cyklade Emil Jensen förbi mig, det gjorde min dag. Jag blir glad bara av att tänka på den människan! Han är helt underbar.

Onsdagmorgon

2010 02 17

Jag segar och jag kan tala om för er att det är underbart..dessvärre kommer det säkert sluta med att jag måste stressa xD Dessutom tror jag att jag blivit sjuk!...igen..menmen. Pusss på er!

Repetition

2010 02 16

Just den låten invaderar mitt huvud just nu. Sitter med Josse och Anna och...väntar. Vi har precis presenterat vårt projekt för tvåorna, Hälsodag på Bladins idag ju! Det gick finfint och skoj var det också.

Alla <3 Dag

2010 02 14

Halvvägs genom februari redan!
Idag har jag träffat Josse och Anna på biblioteket! Vi var väldigt duktiga med projektarbetet, om jag får säga det själv. Men fy vad kallt det var där!...i klass med Bladins ju =P
Igårkväll tittade jag på En ung Jane Austen. Sist jag såg den var för nått år sen när den gick på duken, verkligen en film i min smak! Blir alltid lika rörd av Austen filmer/böcker. Nu ska jag dock (försöka) plugga lite Matte E!!
PUSS på er <3

Komplikationer

2010 02 13

AJ säger jag bara. Detaljerna utelämnar vi.


Kommer aldrig igen

Nu är de borta. Nästan som det aldrig funnits.
En svunnen tid.


Gah

2010 02 12

08:19
Grrr. Vredesutbrott. Tjugo minuter innan lektionen börjar får jag ett meddelande om att lektionen är inställd. Det tar mig minst femtio minuter med bussen till skolan. Hur f'n tänker de?! Så nu sitter jag här och surar när jag istället kunnat få sovmorgon.

Att räkna med dosan

2010 02 11

Glad glad glad. Jag känner mig riktigt glad just nu! Morgonen började otroligt dåligt och dagen såg inte ljus ut, men det tänker jag förtränga och glömma bort nu! Har haft en mysig eftermiddag med Josse, bl a blev det muffinsemla på espresso house och en roadrip till Vellinge! Nu ska jag mysa framför brasan och plugga lite franska för att göra Martine nöjd..


Med ljuva toner i öronen

2010 02 09

Fiiiisik. It's killing me. Sakta.

Åttonde februari 20.41

2010 02 08

Idag bestämde sig fröken för att ge IKEA en andra chans. Jag måste säga att förutsättningarna var mycket bättre! Idag kunde jag till och med se varorna, istället för massa okända folks huvud och ben. Kort sagt blev det en lyckad tripp utan köande och med mig hem fick fin-fina galgar följa. Resten av eftermiddagen har jag ägnat stor del åt min garderob...som börjar bli trång, eller är det jag som fyller den för mycket kanske...?

Le bonheur n'est su que perdu

Kurvor

2010 02 07

Hur kommer det sig att söndagen nästan alltid tycks bli slappdagen? Stackars bortglömda söndag.








EnHeltVanligOvanligLördag

2010 02 06

Att vakna upp med ett leende på läpparna.

Idag har jag och pojken strosat runt på stan. Dock fick vi trängas med ett demonstrationståg, men vi överlevde! Efter ett par timmar av slaskande i snön återvände vi hem till brasa och nybakade bullar.
Ikväll blir det biomys, Snabba Cash är det tänkt att vi ska se. Med Stockholm som inspelningsstad kan det väl inte gå fel?...vi får väl se helt enkelt!


I-landsproblem

2010 02 04

Löjligt utlämnad - fröken glömde sin mobil hemma idag.

Kvällens film blev Le voyage du ballon rouge (Höst i Paris) - Skum, mycket skum..

Onsdagsfilmen

Paris - aningen långdragen och lustig, som franska filmer ofta är, men den hade något liknande det ändå.

En sockerbagare

Havrekakor med russin och vit choklad. Ett ord. Mums.


OlikaBryAvSlag

2010 02 03

Jag vill ha en egen måne.

RandigaRutan

2010 02 02

..också var snöovädert tillbaka igen! Idag har jag egentligen inte haft mycket till lektioner. Svenskan var inställd och vikarien på matten var en kvart sen, inte mycket gjort där inte...Dessutom räknar jag inte Foto som en lektion, det är mycket mer intressant än så! (haha). Däremot har jag Josse och Anna jobbat en del på projektet! Nu bör jag antagligen plugga lite miljö...vi får väl se ;) Puss!

From the lover <3


Fyndhörnan

Två par nya strumpbyxor har fått flytta hem till mig! Endast 15 spänn stycket, det kallar jag rea..


Hej Februari!

2010 02 01

19 månader <3

RSS 2.0