Pånyttfödd

Fruktodlingens hemligheter av Lynn Austin
Efter gårdagens besök på biblioteket har jag knappt slitit näsan från ovanstående titel, en mycket bra bok som innehöll det mesta av det jag söker för tillfället. Det enda jag beklagar är att den redan är slut...måste lära mig läsa sakta haha.

Over and out

Målet var att köpa färgglada bikinis, jag kan stolt erkänna att jag för en gång skull inte kom hem med svart...


Doft av sommar



Midsommar

Senaste filmerna:

Höst i New York - Söt och banal
Lilla Prinsessan (från 1936) - fin och förutsägbar

Last evening

Eftermiddagen/kvällen tillbringades med fina Josefine. Vi hamnade på Lite Off för förtäring.
Ni kan tänka er att jag blev förvånad när jag fick min beställda äpplepaj...en bit stor som ett berg! Annars brukar caféer vara väldigt snåla med bitarna ju...=P Dessutom undrade han om jag ville ha mer vaniljsås, himmelriket haha.


DenKungligaHufvudstaden

Känner att det snart är dags att ta mitt pick och pack och dra till underbara 08-land!!

Saklycka, lyckosak

2010 06 22

Ägnade gårdagskvällen och större delen av morgonen åt 5.5 h filmen Pride and Prejudice. Love it! Vet inte hur många gånger jag sett den...eller den nya kortare versionen för den delen. Jag kommer alltid vara en Austen chick! Så är det bara.

Mallis 2010
















Måndag

2010 06 21

Dagen har bestått av underhållning av solbrännan, brödbak i form av tekakor och tillagning av röd linssoppa. Med andra ord; perfekt latmask-dag.

Örnen har landat.

2010 06 20

Hemma igen! (Utan större skador, lyckligtvis xD). Mallorca gav oss stekande sol, det vackraste vatten, barnskrik, minimalistiska stränderna, fotbollsgalna tyskar och holländare, vägskyltar utan dess like och, såklart, underbara bikinilinjer. Nöjd är jag, men det finns ingen plats som hemma...höhö. PUSS

Mallis

2010 06 12

Nu lämnar jag er åt ödet i en vecka, vi syns!

Boy is back

2010 06 11

Puss!

Herrskap

2010 06 09

Jogging - Check!

Igår dreglade jag över en Jaguar. En dag ska en sådan pärla bli min. Så är det bara.

In chock

2010 06 08

Har precis sett mitt första avsnitt av Ullared....Jag har inga ord...

4/6 2010 <3
















Sjung om studentens lyckliga dar'

2010 06 06

Jag andas fortfarande studentens lycka och det känns underbart. Igår var en perfekt slappig dagen-efter dag som spenderades med kära. Iihh vad jag är glad! Dock har jag börjat inse att jag inte längre kommer se alla söta fejor varje dag längre, men alla härliga stunder finns kvar <3

Student 2010 in my <3

Student

Gårdagen var underbar, minnesvärd och galet fantastisk. Tack alla fina människor! <3

Hejdå Bladins.

Kräfta

Jösses vad jag blev bränd idag. Hoppas det lägger sig till imorgon, eller åtminstonde till studenten på fredag xD Har ingen lust att se ut som en kräfta i vit klänning...

Poängjakt

2010 06 02

Ihh så skoj vi har haft det idag. Ibland är det nyttigt att vara lite knäpp, det tror jag starkt på! Vi kämpade och vi var grymma, så det gör inget att vi inte vann. (Även om det stack till lite i hjärtat). Heja NV3! 2 Dagar kvar!! För vi ska ta studenten, fy fan vad vi är bra!!

Hej Sommar

2010 06 01

Självklart börjar den med regn..

Efter nästan ett dygn utan nät är det tillbaka igen! Måste erkänna att jag känt mig liite utsatt, jag menar, jag kunde inte ens kolla pednet!
Idag har det varit stan och vegegården med Josse för hela slanten. Vi har haft lite student-shopping-hysteri, men det är okej.

RSS 2.0