Mardi

Helgen gick verkligen i ett nafs och vips så är det tisdag igen. Men det gick bra för oss, katten lever och vi fick en härlig weekendkänsla. Idag däremot har jag varit i skolan och sen mötte jag upp min papps i stan. Superhärligt att ses igen. <3

Bowling

Idag har jag och Nicke bowlat! Första gången på säkert 8 år för min del...men det gick ganska fint ändå faktiskt! Funfun.

Au revoir

De kommande dagarna ska vi agera kattvakter! Det betyder att vi kommer spenderar helgen mitt i city i en dubbelt så stor lägenhet! Miniweekend eller vad;) Vem bryr sig att vi bara förflyttar oss ett par kilometer!

Förutom att jaga Zeke runt lägenheten står Lussebullar på schemat, fösta advent imorgon ju!

Vinterland


25 November

Saknar sommarens fräknar.

24 November

Det är väldigt vitt ute...det har varit det ett par dagar. Känner att jag äntligen börjar komma överens med snön igen. Jag menar snö i oktober är inte OK...men så här nära december kan man väl inte klaga. Iofs har jag inte varit ute på typ fyra dagar pga mitt invalida tillstånd (som btw äntligen går mot rätt håll!!), så jag har inte behövt brotta mig fram i snöstormar. Men, det jag oroar mig för nu är den läskigt kalla temperaturen. Jag behöver en dunjacka, en fet dunjacka.

1 månad till jul. (Redan?!)

Dag 4

Fortfarande sjuker = ännu en dag av filmtittande och badkarsbadande.
För tillfället slänger jag i mig en mumsig soppa, låt oss hoppas på en mirakelkur.

Nässpray

Vilken grej.

Rond 3

Trodde knappt det kunde bli värre. MEN idag har det gått över till rinnstadiet, mysigt va. Där jag är kommer även toarullen vara.

Jag säger bara en sak, tur att jag är ledig på måndagar.

Aragog

Nej, jag blev inte mirakulöst frisk över natten. Jag blev snorförkyld. Men...det finns ju fördelar med att vara sjuk; Man får lov att ligga i soffan och kolla på film hela dagen.

KrasselMaja

Imorse vaknade jag upp med en väldigt sjuk hals. Skulle inte påstå att den är mycket bättre nu...men vad gör man! Hursomhelst, det har varit en innedag för min del och med tanke på vädret har det inte spelat så stor roll. Rått, kallt och snöigt. Istället har jag ägnat mig åt teckenplugg och badat badkar. Passande nog har den första Harry Potter filmen också visats idag när jag just bestämt mig för att kolla igenom alla. (Har ingen koll på vilka jag sett, så varför inte se alla xD Annars kan jag ju inte se den nya =P).

Trevlig helg på er.

A new

Skirt from Urban Outfitters.




Full rulle

Idag har jag gjort lite av varje....kort sagt har det varit en bra dag. Trots mer snö =P
Imorgon ska jag upp okristligt tidig så nu säger jag adjö.

Wednesday Day

Enligt SMHI går solen ner 15.18 här. Kan det bli mer deprimerande?

Anyway. Dagen har till stor del tillbringats i skolan, efter det blev det en snabbis in på ICA och nu sitter jag mätt och trätt i soffan och kikar på förkväll. Vem är skönare än Gynning? Lite senare ikväll ser jag fram emot Greys Anatomi....men först plugg.



23/9 2010
Kungsholmen

Godmorgon!

Vit himmel, gråa träd och frost är allt jag ser. Också köerna såklart.

Have a nice one.

En dyr gammal bok

Silverte, båbärssylt, masterchef, jeans, t-banetur, föreläsning, promenix, örn?, fönstershopping, t-banetur nr 2, chili con carn, hanzi och pinyin, saft och bulle, soffmys.

Just another day.

Måndagssöndag

Mätta i magen. Idag har vi förlustat oss med köttbullar potatis och sås. Myms.

Ny vana

Bada.

Första men icke sista

Igår fick jag i mig en gudomlig ceasarsallad när vi var ute och åt. För en gång skull var det nästan för mycket dressing, istället för för lite. Lycka! En très mysig restaurang på Kungsholmen var det iallafall...

Idag säger jag Ha den äran till finfina Anna!

Till Far

<3

Dagens hit:

Bada badkar och äta kladdkaka med grädde. Samtidigt.

Paint it black (white)

Igår hade vi en riktig innedag då vi målade köket, jäklar vad jobbigt men jösses vad bra det blev. Efter en hel dags slit (med undantag av pannkakor till Discovery channel medan första lagret färg torkade) unnade vi oss sedan en runda till stan för att äta på Texas Burger Company. Kvällen avslutade vi sedan utmattade framför What happens in Vegas.

Fredagsmys

Förrätt
Toast Skagen

Huvudrätt
Kyckling med ris och sallad

Efterrätt
Kladdkaka med grädde

Resultat
Lyckad fredags kväll!

(Är så mätt att jag skulle spricka vid minsta rörelse).

Plugg

fu, tie, chang, nan, yi, jing, jie, fang, jun, bai, huo, shang. Mhm.

Autumn

I miss you.



Haga Park 30/10 2010

Homemade

En deliciös hemmalagad skagenröra gjord på hemmalagad majonnäs har vi nyss förtärt. Mm mm mm.

Nyss..

..hemma från skolan. Är vrålhungrig, nu blir det käk! (nämare bestämt gårdagens champinjon- och bacon pasta sås med spaghetti i sann student anda!).

Slask

Efter snö kommer slask. Har ingen lust att sätta skorna utanför porten idag.

Ruggigt!

Snöstorm. Usch.

Sthlm

Kan lyckligt säga att jag lyckades ta mig från Sturup till Bromma ganska smärtfritt! Back at the apartment har jag hunnit glufsa i mig banankaka och kikar nu lite på Hollywoodfruarna.

En fot i varje stad

Om några timmar bär det av mot Stockholm igen, förhoppningsvis utan några inställda avgångar denna gång. Har haft det förträffligt trevligt i min hemstad men vi återses snart igen!

Dubblett

Mästerbagaren har just tagit banankakorna ur ugnen.

Malmö

07.30
O grader, frost.

09.00
1 grad, frost.

Leende

Hälsat på min söta mormor har jag gjort i eftermiddag. Nu blir det hemmamys.

Ur ugnen

Just nu är min mage fylld med nybakade kanelbullar. MUMMA!

Trött i bollen

Det blev ganska sent igår, men gud vad skoj vi hade det. Fika + Bio + Bar. Bra kombo. Filmen vi såg var The social network, jag tror bestämt att jag gillade den, trots att det pratade med världens speed haha.

Idag däremot säger jag Ha den äran till fiapard <3 <3 <3

Voffvoff

Eftermiddagen har ägnats åt skogspromenad med brodern. Riktigt härligt var det. Senare väntas familjemiddag och därefter kvalitetstid med finaste Josefine!

Godförmiddag!

Morgonen har jag spenderat med film vid namn Sjöfartsnytt. Trevligt annorlunda.

Att göra slag i saken

Jag gav upp. Jag kom fram till att det inte var min grej att sitta och lyssna på upptaget toner halva dagen samtidigt som jag höll på att få panik över att inte komma med ett flyg idag. Så jag begav mig till Bromma för att hitta en verklig människa att prata med. Löjligt lätt var det. En halvtimme senare satt jag på ett flyg, tre timmar före mitt inställda.

Hej Malmö.

Trodde jag ja..

Har nyss fått reda på att mitt flyg, av alla som går idag, är inställt. Såklart. Sitter nu och misshandlar telefonen som en galning, försöker ringa för att få en ny avgång. Upptaget tonen har retat mitt öra i en timme nu kan jag tala om. Kul.

Gah.

Långhelg

Lite senare idag styr kosan mot Malmö för min del! Ska bli skönt att komma hem och träffa familjen. Men för tillfället ska jag bara njuta av det underbara vädert och käka frulle. Puss på er.




Litteratur

Martha av Doris Lessing läser jag för tillfället.
Annorlunda. Bra.

Rostigt

Två nya favoriter.

Ankdamm

Nyss uppstigen ur badet. Fan vad skönt det är alltså.

Back from school

Att lära sig trettio fyrtio nya tecken varje dag är inte det enklaste. I tell you. För tillfället håller jag på med något lite mer avslappnande - home made meatballs! ;)

Let's dance in style

Igår.
Efter en lång härlig kvällspromenad i innerstan hamnade vi på nyöppnade Wagamama för att dinera. Hyffsat käk men alllldeles för förvirrad service ;)

Today

Två år och fyra månader.
Tjugoåtta månader.

Love you. <3

Hejdå Oktober, Hej November!

Nu blir det choklad-och-bull-frulle.

RSS 2.0