09.15 - 16.30

En timmes prov. En och en halv timmes föreläsning. Tre och en halv timmes lab. Läs helt slut.

Förresten, är det en typisk stads grej eller, att välja att stå i kö för att åka upp i rulltrappan istället för att bara använda benen och gå upp för trappan som finns bredvid??


Skärgårdsdröm

De två senaste dagarna har vi tillbringat på Brattön. Alldeles perfekt kontrast till stadlivet...Det blev ett sista(?) dopp för i år och en olidligt spännande krocketturnering som jag mot all förmodan vann =P Dessutom gjorde vi ett stopp i Norrskedika som erbjöd bakluckeloppis. Resultatet syns nedan!





Nu är det snart dags för lådan för imorgon väntar första officiella skoldagen(!)

Med Peter Pan och Nicke Nyfiken

En himlans god thailunch, en trevlig stund i gräset, fika och kortspel också självklart en massa skratt åt människor som självmant gör sig till åtlöje på TV.

Nyss, De dimhöljda bergens gorillor, mycket fin.

Imorgon sticker jag och pojken till Raggarö för en sista touch av sommaren.

Natt

Vi ses

Idag lyfte tre av mina fina vänner för att tillbringa ett år i Kina. Jösses vad jag kommer sakna dem. Mitt första år i Stockholm hade inte varit detsamma utan dem.

<3

21/8






Insparque

Efter ett antal månaders slapp kan jag erkänna att jag nu känner mig ganska slut efter tre intro dagar i plugget =P På måndag kör det igång på riktigt, vågar inte tänka på hur det kommer kännas då xD Ett tusen tre hundra sidor kemi säger jag bara.

Nutritionist, javisst!

Igår blev jag nutritioniststudent. Coolt.

Idag bar det av till Novum, KI, med nya klassen för en hel hög med intressanta och inspirerande föreläsningar! Ser ut som jag har en (skit)svår men rolig tid framför mig, inte minst med en månads lång inspark:P

Flickan i regnet

1955. Svartvit. Fin.

Helgen

Lunch på TB med fina kinakursare. 39 vaniljbullar. Bergianska botaniska trädgården. IKEA. 007. Dyngsur sjöpromenad.

How do you know

Tillbaka till tjugohundraelva talet - men inte så fy skam för det. Härlig film!

Ziegfeld girl



Ännu en finfin filmsnutt!

Ut med det gamla och in med det nya

Ikväll har vi byggt soffa. Vardagsrummet blev aningen mindre men sittytan blev också mycket najsare ;)

Byebye

Säger jag till mamms och papps som åter styr kosan mot Malmö. Under helgen blev det bland annat en tripp till Sigtuna och en annan till Norrtälje!

<3

Sthlm

I'm back!

Onsdag

Spenderade förmiddagen med finaste flygmaskin och självklart blev det en lunch på Vegegården! Mumma.

Nu däremot är det dags att börja packa ihop, för imorgon bär det av till storstaden åter igen. Lite snyft.

Cirkeln är sluten

För fem, sex år sedan fick jag upp ögonen för en titel i bokhyllan, Hästarnas Dal skriven av Jean M. Auel. Jag lusläste den tunga boken på ett par dagar, fullkomligt trollbunden. Det visade sig vara andra boken av vad som totalt skulle bli en serie av sex stycken. Då var bara fem utgivna, varav den första för cirka trettio år sedan. Kort efter Hästarnas dal gav jag mig i kast med att läsa den första boken, Grottbjörnens folk, och därefter som rinnande vatten den tredje (Mammutjägarna), den fjärde (Stäppvandringen) och den femte (Nionde grottan). Nu, äntligen efter flera års väntan på den sjätte och avslutande boken, De målade grottornas land, är cirkeln sluten!

Mästerverk.

Some like it hot

Gårdagskvällen spenderade jag med Marilyn Monroe, Tony Curtis och Jack Lemmon som tog mig med tillbaka till 1950-60 talet. Helt galet härlig var den, helt klart en ny favorit!







Lördagsutflykt

Igår bar det iväg på en skånerunda i miniatyr! Det blev några stopp i ett par lumpebodar, som vi så fint kallar det ;) också några kilometers straskande i Söderåsens Nationalpark.






Smorrebrod

Idag körde vi till Helsingborg för att ta färjan över till Helsingör. Lagom roligt, mycket folk, väldigt gulligt och sjukt varmt! Också förstås en massa grötig danska som jag förstår zero av ;) Lägg ett smorrebrod och en Somersby på det så har du min dag i ett nötskal.

Augusti

Men hej, är du redan här? Höstångest? Ja!


Ett <3 till min pojke idag.

Söndagsnöje

Igår bar det iväg en sväng till Bokskogen. Med mig hem igen följde en hel del myggbett.

RSS 2.0